Sunday, December 6, 2009

1 Decembrie 2009






Am ajuns de aseara in Alba Iulia, cu gandul de a participa la serbarea zilei nationale a Romaniei din cetatea Albei.
Din fericire, am avut ce vedea si ce fotografia. Un soldat mi-a facut chiar o sedinta foto. Am fost incantat, deoarece a fost prima oara cand m-am inteles perfect din priviri si gesturi cu modelul meu. A fost ceva de neuitat....si am nevoie de un tele :)

3 comments:

Cana cu Cirese said...

as fi zis ca-s secvente dintr-un film, si nu unul romanesc! foarte placute imagini, imi place f mult cea cu ... roibul (sa evit cacofonia). Felicitation!

Raluca I.A. said...

Da, mi-am reamintit de Alba Iulia. Se vede ca modelului tau i-a facut placere sa pozeze. A doua, a treia fotografie si a patra sunt in contralumina si nu ai folosit blitz-ul si nici macar nu l-ai pus sa tina un carton infasurat in poleiala, pe post de blenda sau o tava care sa se asemene cu un scut si care sa-i lumineze fata. La a treia fotografie nu ma deranjeaza prea mult asta, ca la celelalte doua. Atunci cand faci un portret in mijlocul naturii trebuie ca lumina soarelui sa-ti cada pe umarul stang sau in spate si la 45 de grade fata de subiect. Evita cat poti sa tii aparatul in mana si foloseste trepiedul. In cazul in care nu l-ai luat cu tine ca n-ai stiut ce gasesti nu strange bratele pe langa corp cand tii aparatul, relaxeaza-te, inspira, expira si apasa pe declansator pe expir ca sa nu-ti tremure mana pe aparat. Prima si a cincea fotografie imi plac foarte mult. Imi place cum cade lumina in fotografia 5. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

Ana said...

Simpatica serie. Plina de veselie.