Tuesday, July 16, 2013

Update-uri despre viata actuala...si altele

Mi-e si rusine sa scriu...cand ma uit la data la care am ultimul post.
Dar multe s-au intamplat, si bune si rele. Pe ansamblu, viata e buna atunci cand depui eforturi sa nu treci ca rata prin ea.

1. Cea mai mare realizare - s-a mai nascut o printesa. Blonda a adus pe lume un ingeras plin de "maracini" (asa o numim atunci cand nu se linisteste decat leganata sau in bratele noastre). Creste, mananca, face caca si zambeste in somn. Cu siguranta ar fi multe de spus despre Ema, dar cine doreste mai multe informatii, poate sa obtina de pe FB sau sa ma sune :)

in primele 5 min in care Anouk a intalnit-o pe Ema

2. Continuam viata de familie si carierele corporatiste. Viata de familie a devenit mult mai "plina", dar ne pastram obiceiurile, hobby-urile si incercam sa trecem peste toate cu zambetul pe buze.
Azi Alina va alearga prima oara dupa nastere, iar io am grija de copii in parc (mi-a atras atentia ca doar la mine ma gandesc cu sportul?)

3. Am gasit in sfarsit un antrenor de triatlon. Se cheama Flabio si este un meserias. Fostul antrenor de triatlon al nationalei Cubei, stabilit acum in Romania. O sa stea o vreme pe la noi. Sper sa avansez un pic mai repede in pregatire, acum ca o voi face mult mai stiintific. Am inceput programul de antrenament pentru IM 70.3 Lanzarote (5 Oct, Insulele Canare).
Am 3 luni sa ajung in forma maxima pt un timp de pana in 5h30`. O sa fie si un family vacation (unde Anouk va merge prima oara in viata ei cu avionul), asa ca distractia e aranjata.


Acestea fiind spuse, ca de obicei, promit sa scriu aici mai des.

pe curand

3 comments:

francisc vaida said...

in primul rind ..felicitari sotiri tale pentru curaj,iubire si abnegatie ...Va doresc la toti ...sanatate si bine ..cit despre cel mai tinar membru al familiei ...sa creasca mare si frumoasa alaturi de voi ..!
te invidiez pentru ceea ce faci si te admir k esti neobosit
cu drag ...feri

dragos georgescu said...

saru`mana Feri, ca de obicei, citesc cu mare placere comment-urile tale si iti multumesc din suflet pentru urari. Cat despre oboseala, e acolo, dar o tin inca in frau :)

vfomino@xnet.ro said...

Stimabile, felicitari ca nu te lasi....de fete... de sport...
Ambele la la nivel inalt ..:-)

Victor